10.3.2014

Talviliikuntamuistoja



Kävimme eräänä helmikuisena päivänä jäällä luistelemassa. Kolasimme itse lumet pois, vaikka epäilyjä olikin, että jää on liian rakeista, ettei siinä pysty luistelemaan. Mutta hahaa, näytimme että pystyy! Jää oli kuin olikin tarpeeksi sileää, että siinä pystyi luistelemaan oikein hyvin, paitsi että keskellä jäätä oli kolme jalanjälkeä, mutta eivät ne meidän menoa haitanneet.
Kun olimme kolanneet lumet pois, kaikilla oli hirveä hiki ja hymy naamalla. Osa aloitti luistelemalla ja osa lumikengillä. Anna (opettaja) aloitti näyttämällä meille erilaisia hyppyjä ja piruetteja. Kaikilla oli vähän epäilevät ajatukset, kun kukaan ei ollut luistellut todella pitkään aikaa, mutta kaikki pysyivät hyvin pystyssä. Horjahtamisia oli kuitenkin aika paljon… Lopuksi Anna opetti meille takaperin sirklausta ja yhden hypyn.
Ajatuksia: Oli hauskaa, tosi kivaa, kaikilla oli mukavaa, epäröimistä kuinka monta kertaa kaatuu, arvelutti millaista tulisi olemaan, olisiko järven alla kaloja ja näkyisivätkö ne, oliko jää tarpeeksi paksua, oli jännää nähdä lehdet jään läpi ja tilaa olisi voinut olla enemmän, oli kivaa luistella luonnon helmassa.

ILOISET VILLIT eli LOP13